Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Ematic introduce tableta cu ecran de 9.7 inch, eGlide Pro X

28.06.2012

Ematic a lansat oficial noua tabletă cu ecran de 9.7 inch, eGlide Pro X. Aceasta este disponibilă la comandă online la un preț de 220$.
Ematic introduce tableta cu ecran de 9.7 inch, eGlide Pro X
Ematic eGlide Pro X are un display de 9.7 inch, un procesor ARM Cortex-A9 ce rulează la 1.2 GHz, 1 GB de memorie RAM, 8 GB capacitate de stocare internă și un slot pentru carduri microSD pentru a extinde această capacitate. Odată cu achiziționarea tabletei, Ematic oferă clientului și 5 GB capacitate de stocare cloud. Tableta eGlide Pro X rulează un sistem de operare Google Android 4.0 și are preinstalate mai multe programe precum Kobo eBook Store sau Ematic App Shop. La un preț de 220$, eGlide Pro X este puțin mai scumpă decât modelele Kindle Fire sau NOOK dar semnificativ mai ieftină decât Lenovo IdeaTab S2109 – una din puținele tablete cu display în format 4:3. Noua tableta Ematic dispune de un port HDMI, WiFi 802.11 a/b/g/n și oferă suport pentru redarea fișierelor video în format HD.

Sursa: liliputing.com

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Archos lansează în iunie tableta Gen 9
    Archos lansează în iunie tableta Gen 9

    Archos se pregătește pentru lansarea tabletei Gen 9, ce va combina prețul competitiv cu puterea de calcul uimitoare a procesorului ARM Dual-Core.

    Tableta Archos G9 cu HDD de 250 GB
    Tableta Archos G9 cu HDD de 250 GB

    Doriți o tabletă dar nu sunteți mulțumiți de capacitatea de stocare? De acum încolo nu vă mai faceți griji în această privință deoarece tableta Archos cu sistem de operare Android…