Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Corsair Vengeance, acum și pentru laptopuri

03.12.2011

Corsair Memory a introdus noua serie de module de memorie pentru laptopuri, Vengeance.
Corsair Vengeance, acum și pentru laptopuri

Noile module ce operează la frecvență cu mult peste cele aprobate oficial de procesoarele Intel Core i-Series aduc îmbunătățiri serioase notebookurilor destinate segmentului de gaming și nu numai.

“Cum tot mai multe aplicații complexe și jocuri video sunt disponibile pe piață, mulți utilizatori de laptopuri caută soluții ușoare de a-și face un upgrade laptopului personal pentru a se bucura de o experiență unică. Noua serie de module de memorie performante, Vengeance, permite utilizatorului să-și îmbunătățească performanțele PC-ului portabil în câteva clipe.”, spus Thi La, vice-președinte pentru Produse de Memorie Corsair.

Noua serie de module de memorie pentru laptopuri, Corsair Vengeance DDR3, operează la frecvențe de 1600 MHz și 1866 MHz și sunt disponibile în 4 GB SO-DIMM și kit de 8 GB dual-channel. Modulele de memorie Vengeace sunt disponibile în următoarele configurații:

Vengeance 4 GB la 1866 MHz – 39,99$

Vengeance 8 GB la 1600 MHz – 74,99$

Vengeance 8 GB la 1866 MHz – 149,99$

Pentru a putea observa îmbunătățirile aduse de un modul de memorie cu o frecvență de 1800 MHz puteți citi review-ul modulului de memorie Kingston HyperX.

 Sursa: xbitlabs.com

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

Corsair introduce noua seria de SSD-uri SATA3, Force GT
Corsair introduce noua seria de SSD-uri SATA3, Force…

Corsair, o companie de dezvoltare și producere a componentelor hardware de mare putere destinate ariei de gaming, a anunțat lansarea unei noi serii de unități de stocare Solid-State,…

citeste articol +
Intel a găsit soluția pentru problema
Intel a găsit soluția pentru problema

Când Intel a lansat cea de-a treia generație a seriei SSD 320 toată lumea a fost încântată datorită performanțelor oferite și prețurile accesibile. Această fericire a dura puțin…

citeste articol +
Apple MacBook Air echipat cu procesor Intel Sandy Bridge
Apple MacBook Air echipat cu procesor Intel Sandy…

Apple upgradează notebookul MacBook Air pentru a suporta noile procesoare Intel Sandy Bridge, informează Cnet.com.

citeste articol +