Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Ce este tehnologia Enhanced Experience 2.0?

Ce este tehnologia Enhanced Experience 2.0?

17 martie 2011
Lenovo integrează în majoritatea notebookurilor tehnologia Lenovo Enhanced Experience 2.0. Dar ce înseamnă acest lucru mai exact? Pentru a ne lămuri, Lenovo a lansat un videoclip în care explică la ce ne putem aștepta de la această tehologie.
Ce este tehnologia Enhanced Experience 2.0?

Lenovo Enhanced Experience 2.0 va oferi o interfață pentru sistemul de calcul mult mai rapidă. Tehnologia RapidBoot poate oferi pentru portabilele ce rulează un sistem de operare Windows 7 un startup cu 20 de secunde mai rapid, shutdown cu 20% mai rapid și o revenire din modul sleep cu 36% mai rapidă.

Pentru o bootare sub 10 secunde, notebookurile pot fi echipate cu SSD-uri, sau un combo SSD-HDD, alături fiind implementată tehnologia EE 2.0 RapidDrive.

Îmbunătățirile nu se opresc doar la viteză, Lenovo făcând un parteneriat cu Microsoft pentru a aduce diferite ajustări și optimizări notebookurilor prevăzute cu Enhanced Experience 2.0. Laptopurile din seria IdeaPad, Idea Centre și desktopurile sunt optimizate pentru a oferi o redare video și audio mai bună.

Pentru mediul de afaceri, modele ThinkPad, ThinkPad Edge și ThinkPad Centre oferă sisteme de securitate îmbunătățite și, de asemenea, îmbunătățiri în ceea ce privește conferința video.

Lenovo Enhanced Experience 2.0 este implementat pe noile notebookuri din seria ThinkPad, ThinkPad T420, ThinkPad T420s și ThinkPad X220, urmând ca în viitorul apropiat această tehnologia să fie introdusă și pe laptopurile mainstream precum IdeaPad Y570 și altele.


Sursa: notebooks.com