Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Alienware lansează noua generaţie de laptopuri, renunţând la M11x

20.04.2012

Deşi Intel va lansa noua generaţia de procesoare în curând, Alienware a rămas la seria Sandy Bridge atunci când a anunţat noile laptopuri pentru anul 2012. Compania a decis să renunţe la notebookul M11x.
Alienware lansează noua generaţie de laptopuri, renunţând la M11x

Alienware a încercat să aducă performanţele unui notebook de gaming într-un laptop cu ecran de 11 inch. Pasionaţii de jocuri video preferă de obicei un notebook robust cu un ecran de mari dimensiuni şi placă video dedicate performante, dar M11x a primit multe review-uri bune în ciuda dimensiunilor sale reduse. Dell a anunţat că micul laptop nu mai face parte din noua generaţie de laptopuri, deoarece clienţii lor preferă notebookuri cu o tastatură completă şi unitate optică integrată, caracteristici pe care M11x nu le are.

Aceşti clienţi pot achiziţiona noile versiuni M14x, M17x şi M18x ce dispun de plăci video dedicate din seria nVIDIA GeForce 600M, cu suport pentru PCI Express 3.0, un minim de 6 GB de memorie RAM la 1600 MHz şi procesoare Intel Core i7 Sandy Bridge. Chiar şi partea audio primeşte îmbunătăţiri, noile laptopuri fiind prevăzute cu Creative Sound Blaster Recon3Di High-Definition, iar pentru unitatea de stocare vor exista numeroase opţiuni.

Sursa: zdnet.com

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Alienware M11x va integra procesoare Intel i5/i7 Sandy Bridge
    Alienware M11x va integra procesoare Intel i5/i7 Sandy…

    Dell a decis să facă un update notebookurilor de gaming la începutul lunii aprilie, astfel Alienware M11x R3 va primi un procesor Intel Sandy Bridge, memorie RAM cu o viteză mai mare…

    Alienware M14x, un notebook de gaming cu ecran de 14 inch
    Alienware M14x, un notebook de gaming cu ecran de…

    Alienware M14x nu este încă disponibil pe piața internațională, dar specificațiile tehnice cele mai importante au fost dezvăluite într-un review al echipei de la Zol, China.

    Dell prezintă noul Alienware M18x cu ecran 3D
    Dell prezintă noul Alienware M18x cu ecran 3D

    Dell îşi reafirmă poziția pe piața notebookurilor de gaming cu noul Alienware M18x, echipat cu procesor de mare putere Intel Sandy Bridge și ecran Full HD 3D.

    Samsung NP700G7C-S01US, notebook de gaming cu procesor Ivy Bridge
    Samsung NP700G7C-S01US, notebook de gaming cu procesor…

    Notebookul de gaming de 17.3 inch Samsung NP700G7C-S01US cu procesor Intel Ivy Bridge este disponibil la pre-comandă.