Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Acer introduce un ultrabook cu ecran de 15 inch și carcasă din fibră de sticlă

29.03.2012

Acer lucrează la un nou laptop subțire și ușor cu un ecran de 15 inch și o carcasă din fibră de sticlă. Conform Digitimes, compania Pegatron deja a început producția ultrabookului Acer.
Acer introduce un ultrabook cu ecran de 15 inch și carcasă din fibră de sticlă
Majoritatea ultrabookurilor disponibile la ora actuală au ecrane cu diagonale cuprinse între 11 și 13 inch, dar producătorii de sisteme portabile încearcă să introducă și modele de 14 și 15 inch. Pentru a se da drept ultrabookuri, notebookurile trebuie să fie ușoare și subțiri, nu mai grele de 1.8 kg și cu o grosime mai mică decât 2.54 cm. Carcasa din fibră de sticlă va ajuta ultrabookul Acer să mențină o greutate scăzută dar în același timp să fie și durabil. Acesta nu este primul ultrabook de 15 inch de la Acer. Compania a introdus cu puțin timp în urmă modelul Aspire Timeline Ultra M3 cu ecran de 15 inch, unitate optică și placă video bazată pe nVIDIA Kepler.

Sursa: liliputing.com

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Tehnologia oferă o nouă și silențioasă experiență prin MSI GX660
    Tehnologia oferă o nouă și silențioasă experiență…

    MSI GX660 posedă tehnologia TDE și sunet Dynaudio. Suportă, de asemenea, o arhitectură duală a hard disk-ului; capacitate și performanță dublate.

    Acer lansează un ultrabook cu ecran de 15 inch, Aspire M3
    Acer lansează un ultrabook cu ecran de 15 inch, Aspire…

    Acer a anunțat noul ultrabook cu ecran de 15 inch, Aspire Timeline Ultra M3, cu unitate optică și placă video nVIDIA GeForce GT 640M.

    Lenovo prezintă noul lor UltraBook, IdeaPad U300s
    Lenovo prezintă noul lor UltraBook, IdeaPad U300s

    Intel face tot posibilul să promoveze cât mai bine platforma UltraBook, și se pare că celor de la Lenovo le-a plăcut ideea. La Computex 2011, Lenovo a prezentat noul lor UltraBook,…