Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











ASUS a lansat media player-ul inteligent O!Play TV Pro

03.02.2012

ASUS O!Play TV Pro transformă vizionarea emisiunilor TV într-o experiență HD digitală completă. Facilitățile sale permit rularea și înregistrarea programelor digitale, precum și a oricărui fișier multimedia actual, inclusiv 3D.
ASUS a lansat media player-ul inteligent O!Play TV Pro

Tehnologia ASUS O!Easy adaugă funcții specifice, ce pot fi apelate printr-o singură comandă, precum streaming-ul, partajarea și reluarea programului. Sistemul rămâne activ mereu, oferind acces direct la majoritatea serviciilor de divertisment online. Utilizatorul se va bucura de toate acestea folosind cât mai facil un singur dispozitiv.

Vizionează și înregistrează conținutul TV digital

O!Play TV Pro este livrat cu un tuner digital DVB-T pentru recepția programelor TV digitale transmise terestru. Utilizatorii își pot planifica ce emisiuni să urmărească folosind ghidul EPG, disponibil pentru o săptămână în avans, în funcție de locație. Materialele video pot fi înregistrate pe un hard disk intern de 3.5” cu ajutorul recorder-ului video inclus (PVR). ASUS a integrat în dispozitiv funcția TimeShift, care poate opri și relua emisiunile digitale, în timp real, atunci când utilizatorul e nevoit să plece din fața ecranului, dar nu dorește să piardă acțiunea.

Peste 50 de formate suportate, inclusiv 3D

Compatibilitatea rămâne o chestiune critică pentru media playere. În consecință, O!Play TV Pro oferă suport pentru mai mult de 50 de standarde multimedia importante, pentru o vizualizare fără griji. Printre acestea se regăsesc: ISO, MKV, RM/RMBV, MVA, AVI, MPEG1/2/4 și MP4. Prin adăugarea suportului 3D, player-ul folosește H.264 MV (TS, M2TS și BD-ISO) extinzând compatibilitatea cu majoritatea formatelor 3D existente pe piață.

Tehnologia ASUS O!Easy

Redarea, transferul și partajarea conținutului HD devin mai simple prin O!Easy, tehnologie care conectează O!Play TV Pro cu celelalte echipamente din sufragerie. Următoarele funcții se apelează printr-o apăsare de buton:

- O!Capture: conținutul multimedia și programele TV pot fi postate pe Facebook

- O!Replay: redă ultimele șapte secunde dintr-un program

- O!Direct: redă conținutul stocat pe desktop sau notebook direct pe TV

- O!MediaShare: redă printr-o conexiune wireless conținutul stocat pe un dispozitiv mobil direct pe TV

- AutoPlay: redă clipurile stocate pe un drive USB sau card SD/MMC/MS/xD fără setări suplimentare

 Acces la divertismentul online

este un produs activ. Se poate conecta prin conexiunile Gigabit Ethernet și Wi-Fi la o multitudine de servicii și materiale online. Echipamentul maximizează lățimea de bandă disponibilă, reduce decalajul și latențele, oferind un transfer rapid și un streaming fluid. O!Play TV Pro este preconfigurat pentru a accesa instant Acetrax, Facebook, YouTube Leanback, DailyMotion, Flickr și Picasa. ASUS oferă periodic actualizări de software pentru dispozitiv și paleta sa de servicii, utilizatorii putându-se aștepta la o creștere continuă a conținutului disponibil online.

ASUS O!Play TV Pro ASUS O!Play TV Pro

 

Comenteaza




Te-ar putea interesa si:

HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci
HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci

HP ProBook 4720s oferă o simplitate rafinată într-un pachet accesibil, constituindu-se într-un real suport pentru mediul de afaceri.