Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











ASUS U24E, putere de procesare și un design elegant

08.11.2011

ASUS lansează în curând laptopul U24E cu ecran de 11.6 inch, procesor de ultimă generație Intel Core i5 și multe alte inovații.
ASUS U24E, putere de procesare și un design elegant

ASUS U24E este de fapt un netbook, și ne-am fi așteptat ca un astfel de sistem să fie echipat cu un procesor din seriile Intel Atom sau AMD Fusion, dar cei de la ASUS au integrat un procesor de ultimă generație Intel Core i5-2430M tactat la 2.4 GHz și 2.7 GHz în modul Turbo Boost. Alături de acest procesor se află chipul video integrat Intel HD 3000 Graphics și 4 GB de memorie RAM DDR3. Ecranul prevăzut este standard cu o rezoluție nativă de 1366 x768 pixeli. Un aspect interesant al netbookului este capacitate sa de stocare de 750 GB oferită de un HDD. Bateria netbookului ASUS U24E oferă utilizatorului o autonomie de 7 ore, cu o singură încărcare, ceea ce este foarte bine ținând cont de puterea procesorului și celelalte componente hardware.

ASUS U24E va fi lansat săptămână viitoare în Asia la un preț de pornire de 800$.

Sursa: netbooklive.com

 

 

 

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci
HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci

HP ProBook 4720s oferă o simplitate rafinată într-un pachet accesibil, constituindu-se într-un real suport pentru mediul de afaceri.

citeste articol +
Wireless Pixel Qi: afişaj wireless extern pentru laptop
Wireless Pixel Qi: afişaj wireless extern pentru…

Modulul de afişare Wireless Pixel Qi poate fi controlat de la distanţă de către un alt dispozitiv, utilizând Display Solutions AG.

citeste articol +
Lenovo lansează oficial noua serie de notebookuri Edge
Lenovo lansează oficial noua serie de notebookuri…

Dezvăluit pentru prima dată la evenimentul CES 2011, Lenovo a lansat oficial noua serie de notebookuri Edge. ThinkPad Edge E420s este disponibil la comandă online, iar modelul E220s…

citeste articol +