Asus K61IC-JX125D are în dotare un hard disk cu capacitatea de 320 GB, la 5400 RPM, spațiul utilizabil fiind de 298 GB, suficient pentru a stoca pozele, documentele și filmele preferate.
Probabil că cei de la Asus au fost nevoiți să reducă anumite posibilități de conectare pentru a scoate pe piață acest notebook la un preț bun, dar acest lucru nu scuză lipsa unui Bluetooth. De asemenea, K61IC nu beneficiază de port eSATA, sau FireWire, porturi utile și des folosite în prezent.
În partea stângă avem două porturi USB 2.0, cititorul de carduri 3-in-1 (SD, MMC, MS) și unitatea optică DVD-RW SuperMulti DL.

Partea din fată este complet lipsită de porturi. Aici există doar cele două difuzoare Altec Lansing.

În dreapta, avem intrările pentru caști și microfon, două USB 2.0, portul VGA, portul RJ-45 pentru rețea și mufa de conectare al alimentatorului.

În spate, găsim un port HDMI, un lucru bun având în vedere lipsa celorlalte facilitați de conectare. De asemenea, tot în spate sunt poziționate și cele două fante pentru evacuarea aerului. Da, sunt două pentru ca Asus K61IC are sistem de răcire separat pentru procesor și placa video. Acest lucru îl face un notebook cu un sistem de răcire foarte eficient. Așa se explică și existenta acelui “Feel the Cool Comfort”, inscripționat mare pe zona de așezare a palmelor.

Camera web de 1.3MP, microfonul încorporat și placa de rețea wireless IEEE 802.11 b/g/n lărgesc semnificativ orizontul celor care vor să utilizeze acest notebook pentru a socializa cu prietenii sau familia. Trebuie sa accentuăm faptul ca placa wireless beneficiază de tehnologia 802.11 n. Asociată cu un router bazat pe aceeași tehnologie, Internetul va funcționa wireless ca și când am fi conectați la o rețea cu fir. Standardul 802.11 n funcționează la o viteză de transfer de până la 7 ori mai mare decât 802.11 g.
Limba la 15:15, 2010-08-03
Totul este asa cum spui, dar se schimba situatia cand windows-ul este pe 64 de biti. Practic jocul NFS shift merge perfect la detalii maxime, restul nu am avut nici timp si nici rabdare sa le testez, dar performantele sunt evident mai bune pe 64. Inclusiv nota pe care ti-o da windows-ul nu mai este aceeasi. P.S. bun site, tine-o tot asa.
Costi la 15:27, 2010-08-03
Nu contest faptul ca s-ar putea ca pe Win 7 64 bit sa aiba performante mai bune, dar NFS Shift cu detalii maxime...sa merga perfect greu de crezut. Cu putina rabdare poate ne puteti spune cu exactitate media de frame-uri (puteti utiliza FRAPS este free). Multumim oricum pentru feedback. Costi NotebookReview Team