Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Toshiba mini NB550D oferă o calitate superioară a sunetului și funcții multimedia

Toshiba mini NB550D oferă o calitate superioară a sunetului și funcții multimedia

06 ianuarie 2011
Cea mai nouă apariție în familia de netbook-uri Toshiba include HD Internet Technology de la AMD și difuzoare harman/kardon.
Toshiba mini NB550D oferă o calitate superioară a sunetului și funcții multimedia

Toshiba Computer Systems, divizie a Toshiba Europe GmbH, a anunțat ieri - 5 ianuarie 2011 - cea mai nouă lansare din cadrul gamei de netbook-uri: mini NB550D. Modelul NB550D, susținut de HD Internet Technology de la AMD, oferă o experiență avansată multimedia datorită sunetului de calitate premium furnizat de difuzoarele stereo harman/kardon. Mini NB550D va fi disponibil în Europa în primul trimestru al anului 2011.

Sunet vibrant pentru clipuri video de înaltă calitate

Toshiba mini NB550D oferă o experiență excelentă de vizionare și audiție a muzicii și a filmelor la o calitate premium, fără ajutorul unor difuzoare independente. Aproximativ 80% dintre utilizatorii de netbook și-ar dori ca sistemul lor să includă difuzoare care asigură un sunet de calitate . Difuzoarele stereo puternice harman/kardon au o putere de 2 x 2 Wați și împreună cu tehnologia Dolby Advanced Audio oferă suportul sonor vibrant pe care filmele HD (720p) sau melodiile îl merită. Toshiba mini NB550D include noua platformă AMD HD Internet, care oferă o experiență multimedia deosebită. Cele mai noi procesoare AMD furnizează puterea de calcul pentru redarea fără întrerupere a filmelor HD bine conturate și pline de culoare.

Toshiba NB_550D_detaliu difuzor

Streaming al clipurilor video HD către TV sau proiector

Prin interfața HDMI, sistemul mini NB550D poate să transmită conținutul video la calitate HD direct către TV sau proiector pentru afișarea pe un ecran de mari dimensiuni. Funcția Toshiba Sleep & Music le permite utilizatorilor să se bucure de muzica stocată pe un MP3 player prin intermediul boxelor netbook-ului, dacă se stabilește o conexiune prin mufa microfonului. Funcția este activă chiar dacă netbook-ul este oprit.

Toshiba Music Places îți pune în valoare colecția de muzică

Prin accesul direct la Toshiba Music Place, susținut de serviciul 7Digital, sistemul mini NB550D își confirmă statutul de sistem mobil de sunet. Toshiba Music Place înseamnă un univers cu peste 11 milioane de melodii în format MP3, care odată cumpărate pot fi salvate online și accesate de pe orice echipament care are acces la internet.

Toshiba NB_550D_green

Look discret, în culori la modă

Mini NB550D este disponibil într-o paletă amplă de culori: albastru, maro, verde lime, turquoise și portocaliu. Reflexiile metalice și modelul “punctat” sunt caracteristici elegante și la modă ale designului sistemului. Finisajul cauciucat subtil face ca mini NB550D să fie plăcut la atingere, dar are și scop practic prin asigurarea aderenței superioare atât în zona palm rest-ului, dar și pe capac.