Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Sony VAIO EA verde prezentat de gadget.ro

Sony VAIO EA verde prezentat de gadget.ro

12 aprilie 2011
"Am avut în teste în ultimele două săptămâni primul meu laptop din seria Vaio" povestește Emil Dragota...
Sony VAIO EA verde prezentat de gadget.ro
Țin minte că atunci când brandul Vaio a pătruns în România beneficia de un renume în ce privește calitatea și performanța, iar prețurile erau pe măsură. Între timp primele atribute s-au păstrat și prețurile au mai scăzut. Spre exemplu modelul de care vă vorbesc mai jos îl găsiți pe eMAG.ro la 3.499 lei – sunt mai multe variante și echiparea diferă.

Design

Ies în evidență prin culoarea puternică – un verde ce n-aș exagera dacă aș spune că este electric. Din start va fi sau nu pe gustul vostru. În seria EA dați și de alte variante coloristice de la albastru marin până la negru. Acoperă tot spectrul de culoare. Pe spate tronează logoul Vaio. Când îl deschideți veți observa că singura porțiune neagră este tastatură, verdele se extinde pe touchpad, marginile ecranului, difuzoarele stereo la fel. Mi-a plăcut verdele, dar sunt sigur că pentru mediul business nu merge Vaio EA în această variantă. Pentru ei a fost gândit Vaio S. Pe lateral dreapta este dispus dvd-rw, 3 porturi usb 2.0, frontal se regăsesc jackul pentru căști și microfon și card readerul, lateral stânga dați de conectorul HDMI și VGA plus mufa pentru încărcător. Butonul de power fiind poziționat în dreapta sus.
Ecran și sunet - 14 inch și rezoluție 1366×768 pixeli. Legat de diagonala ecranului. Aș zice că sunt laptopuri pe fiecare nișă – 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 inch. Se vede foarte bine și unghiul de vizualizare este destul de ridicat. Calitatea displayului îl integrează cu succes în seria Vaio. Nu stau la fel de bine lucrurile în ce privește sunetul celor două boxe integrate deasupra tastelor. Este slab și un pic distorsionat când dați la maxim. Normal că există mereu o alternativă și anume un sistem audio conectat la jackul de 3.5 mm.

Articolul complet îl puteți citi pe gadget.ro.

Taguri

Sony, VAIO EA,