Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

Feed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Samsung SF310: un nou standard în materie de portabilitate

Samsung SF310: un nou standard în materie de portabilitate

07 septembrie 2010
Notebookul Samsung SF310 se caracterizează prin design distinctiv şi ultra-portabilitate şi va fi disponibil la nivel global începând din octombrie 2010.
Samsung SF310: un nou standard în materie de portabilitate

SF310 va atrage priviri admirative din partea celor din jur cu exteriorul său tactil, lucios, de culoarea fildeşului, cu interiorul său elegant negru mat şi confortabila tastatură. SF310 de 13” dă dovadă de o măiestrie rafinată, beneficiind de carcasa durabilă Samsung, care a fost concepută pentru a fi atât ultra-uşoară cât şi rezistentă la zgârieturi.

Propulsat de procesoarele dual-core Intel i5, SF310 oferă performanţe incredibile şi eficienţă energetică, pentru ca utilizatorii săi să rămână perfect activi atunci când pleacă la drum. SF310 vine echipat cu NVIDIA GF 310M cu 512MB GDDR3, pentru a oferi o excelentă performanţă multimedia.

Samsung SF310 2

Alături de putere şi performanţă, o viaţă lungă a bateriei este esenţială pentru a lucra din mers, astfel că Samsung a inclus o baterie premium Litiu-Polimer, care oferă până la 6,5 ore de autonomie (5500mAh). Pentru un plus de confort, SF310 dispune de modul de încărcare Samsung Express, care reduce timpul de încărcare şi oferă o baterie complet funcţională în doar 2 - 3 ore.

Tehnologia Samsung Fast Start permite utilizatorilor să-şi deschidă PC-ul şi să fie gata de lucru în câteva secunde. Butonul “one-touch control wireless”, specific seriei SF, permite o conectare rapidă, fără a parcurge paşi complicaţi.

Samsung SF310 3

De asemenea, SF310 vă permite să rămâneţi conectaţi la toate dispozitivele dvs. Atunci când călătoriţi, iar telefonul, aparatul de fotografiat, sau orice alt dispozitiv electric de putere redusă rămâne fără energie, Samsung Sleep & Charge vă permite să conectaţi aparatul via USB chiar şi fără a porni notebookul.