Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uriNoile tablete ASUS Transformer Pad în România

26.06.2012

Noua generație de tablete ASUS Transformer Pad a fost lansată în România. Cea mai performantă tabletă a momentului, Transformer Pad Infinity a fost prezentată alături de avangardistul Padfone.
Noile tablete ASUS Transformer Pad în România

Modelul superior, ASUS Transformer Pad TF700T va ajunge în România săptămâna aceasta, prețul situându-se în jurul a 2799 lei, inclusiv TVA. Tableta are un ecran Super IPS+ de 10.1” cu o luminozitate excepțională de 600nit și rezoluție FullHD 1920x1200, beneficiind de protecția sticlei Gorilla Glass2. Modelul dispune de un procesor NVIDIA Tegra 3 T33 4-PLUS-1 la 1.6GHz (sau 1.7GHz când rulează aplicația pe un singur nucleu), iar camera foto principală se evidențiază prin senzorul de 8MP, diafragma de F2.2, lentilele cu 5 elemente, funcția auto-focus și blițul LED.

Aflat mereu în fruntea tehnologiei, ASUS a dovedit prin seria Transformer Pad că înțelege perfect așteptările utilizatorilor de dispozitivele mobile. Lansat în martie 2011, primul Eee Pad Transformer a demonstrat ingeniozitatea ASUS prin design-ul Mobile Dock.

Implementând filosofia “design thinking”, echipa de proiectare a obținut o tabletă capabilă să ofere atât divertisment, cât și productivitate. Tabletele au evoluat și sunt acum oferite într-o multitudine de variante, incluzând noul Transformer Pad și Transformer Pad Infinity. Pentru a sărbători succesul acestei serii, ASUS a creat mai multe clipuri ce detaliază povestea din culise. Acestea prezintă interviuri cu directori și designeri implicați în dezvoltarea tabletelor Transformer.

Pregătiți pentru Transformare

Fiecare produs creat are câte o poveste, începând de la schițele de design și continuând cu ciclul lung al procesului prin care trece până este gata pentru producția în serie. Povestea familiei Transformer Pad începe cu o scurtă introducere făcută de Președintele ASUS, Jonney Shih, continuând cu un interviu interactiv cu un director al produsului și varietatea de etape de concepție și design. .

Următoarea Transformare

Chiar înainte de succesul modelelor Eee Pad Transformer și Eee Transformer Prime, se lucra deja la următoarele două modele - Transformer Pad și Transformer Pad Infinity. Având bazele și lecțiile deja învățate de la primul Transformer, ASUS a hotărât să-și conceapă noua ofertă bazându-se pe feedback-ul clienților, pentru a atinge un segment mai larg de utilizatori. Povestea noii familii Transformer Pad continuă cu cel de-al doilea clip video: .

ASUS Transformer Pad Infinity

Similar celorlalte tablete din familia Transformer Pad, Infinity beneficiază de un dock mobil, fiind o adevărată inovație 2 în 1. Toate caracteristicile ce au făcut modelele Transformer Pad cele mai căutate tablete cu Android au fost perfecționate în noul Infinity, cea mai importantă schimbare fiind ecranul Full HD care redă filme și imagini cu claritate de cristal.

Inima modelului Transformer Pad Infinity este procesorul NVIDIA Tegra 3 T33 4-PLUS-1 quad-core care conține 12 nuclee grafice GeForce. Nucleul suplimentar este eficient din punct de vedere energetic și poate prelucra sarcini mai puțin solicitante precum modul de așteptare activ, muzică, filme, fiind transparent sistemului de operare și aplicațiilor.

Rulând la 1.6GHz, procesorul tabletei Transformer Pad Infinity oferă o experiență Full HD incredibilă în timp ce ecranul cu aspect 16:10, rezoluția nativă 1920 x 1200 și unghiul larg de 178 grade sunt caracteristici perfecte pentru vizonarea clipurilor FullHD, rularea celor mai recente jocuri HD și navigarea web. Tehnologia Super IPS+ integrată în ecran permite buna operare a tabletei atât în interior, cât și în spațiile deschise, luminoase. Camera frontală de 2MP și camera principală cu diafragmă F/2.2 și lentile cu 5 elemente sunt integrate în carcasa ultra-subțire de numai 8.5mm. Exteriorul beneficiază de un finisaj metalic pus în valoare de culorile gri ametist și auriu-șampanie.

Pentru a pune în lumină lansarea tabletei Infinity, a fost creat un clip ce detaliază specificațiile tehnice, astfel încât consumatorii să vadă atenția acordată detaliilor în momentul creării unui produs care este în același timp puternic dar și la modă.

Comentarii (0)

  sus

  Comentează

  Te-ar putea interesa si:

  HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci
  HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci

  HP ProBook 4720s oferă o simplitate rafinată într-un pachet accesibil, constituindu-se într-un real suport pentru mediul de afaceri.

  ASUS Eee Pad Transformer Prime, cu nVIDIA Tegra 3 și Android 4
  ASUS Eee Pad Transformer Prime, cu nVIDIA Tegra 3…

  Președintele companiei ASUS, Jonney Shih, a fost entuziasmat să prezinte Eee Pad Tranformer Prime, un hibrid, o parte tabletă o parte netbook, ce va rula sistemul de operare Android…

  ASUS prezintă la MWC 2012 tabletele TF Pad Infinity și TF Pad 300
  ASUS prezintă la MWC 2012 tabletele TF Pad Infinity…

  Titlul ASUS Eee a apărut prima oară odată cu linia de netbookuri a companiei, urmând apoi și o linie de tablete. Cum piața netbookurilor este în scădere, ASUS a decis ca începând…

  ASUS intenționează să lanseze o tabletă cu procesor quad-core Tegra 3
  ASUS intenționează să lanseze o tabletă cu procesor…

  ASUS Eee Pad Transformer este, probabil, cea mai iubită tabletă datorită raportului preț/caracteristici foarte bun. Cu toate acestea, compania taiwaneză lucrează la o nouă tabletă…