Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Logitech Speaker Lapdesk N550

Logitech Speaker Lapdesk N550

14 aprilie 2011
Vrei sa știi cum iți ții laptop-ul rece și îi aplici și un sound tunning, în articol vă prezentăm un foarte interesant accesoriu pentru notebook, Logitech Speaker Lapdesk N550.
Logitech Speaker Lapdesk N550
Am să fiu scurt pentru că nu este un accesoriu complicat ce necesită teste și dezbateri pe seama performanțelor.
este după cum se poate ușor deduce din nume un suport pentru laptop, cu ajutorul lui puteți să țineți un notebook pe genunchi, pe pat sau pe orice altă suprafață pe care în mod normal îl face să se încingă datorită lipsei unei ventilații corespunzătoare. Pe lângă acest aspect tehnic vă pot spune că Lapdesk N550 este și foarte confortabil atunci când țineți laptop-ul pe picioare. Materialele din care este realizată partea de jos sunt poliester și poliuretan cu multe mici găuri pentru o bună ventilație a zonei (Air-mesh fabric).
Un alt element interesant sunt cele două bride pliabile din plastic care opresc laptop-ul să alunece atunci când îl țineți pe picioare.
De departe cel mai impresionant aspect al acestui accesoriu este sunetul. Lapdesk Logitech Speaker Lapdesk N550 se aude incredibil, și vreau să accentuez incredibil de tare și de clar, are chiar și bass la un nivel rezonabil pentru incinta acestor boxe integrate, știam că cei de la Logitech se pricep la sisteme de sunet dar cu Lapdesk N550 s-au autodepășit. În specificațiile tehnice sunetul este prezentat ca fiind cu putere de 2W, nu știu cum de unele portabile au aceleași specificații dar se aud de 10 ori mai slab Lapdesk N550.
Volumul sunetului poate fi controlat cu ajutorul a trei butoane(volume up, down și mute) poziționate în partea dreaptă deasupra, tot ce trebuie să faceți este să-l conectați la un port USB, și atenție să aveți volumul laptop-ului mic să nu vă sară cafeaua din ceașcă, eu m-am speriat binișor când l-am conectat pentru că aveam volumul dat la maxim. Nu sunt necesare drivere pentru că Windows 7 îl recunoaște automat.
Teoretic Logitech Speaker Lapdesk N550 este conceput să țină portabile cu ecranul maxim de 14 inch dar merge și pentru 15 inch dacă nu este un notebook masiv, mai jos aveți fotografii cu un notebook de 12 inch și cu unul de 15 inch așezate pe el pentru a vă face o idee în privința dimensiunilor.

Logitech Speaker Lapdesk N550 caracteristici tehnice:

Alimentare
USB 5 V, 500 mA maximum.

Putere sunet
Difuzoare stereo maximum 2 W
Bass reflex

Confort
Țesătură tip plasă din poliester și poliuretan
Bride pliabile ce pot menține notebook-ul la un unghi de până la 50 de grade.

Control audio: volum sus, volum jos, volum oprit.

Conectivitate
USB 2.0

Dimensiuni 430 mm x 250 mm x 25 mm / 50 mm
Greutate 1.1 Kg

Logitech Speaker Lapdesk N550 Logitech Speaker Lapdesk N550
Logitech Speaker Lapdesk N550 Logitech Speaker Lapdesk N550
Logitech Speaker Lapdesk N550 Logitech Speaker Lapdesk N550