Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » HP anunţă noile laptopuri business EliteBook şi ProBook

HP anunţă noile laptopuri business EliteBook şi ProBook

23 februarie 2011
HP și-a reînnoit linia de notebookuri destinate mediului de afaceri, integrând noi tehnologii pentru a oferi performanțe maxime într-un pachet business, mai evoluat, ce promite a reda calitatea și fiabilitatea notebookurilor HP.
HP anunţă noile laptopuri business EliteBook şi ProBook

Noul design este gândit să facă față în orice împrejurare, având caracteristici precum articulatii din aliaj de aluminiu, încuietorile display-ului din aliaj de titan și cadrul ecranului folosind tehnologia HP DisplaySafe. Toate acestea oferă notebookurilor fiabilitate și durabilitate.

HP EliteBook 8460p și 8560p sunt prevăzute cu o carcasă HP DuraCase ce a trecut testul militar MIL-STD 810G cu brio, menținând componentele interioare în siguranță. Designul notebookurilor este unul atrăgător și în același timp profesional, finisat într-o culoare platinată. EliteBook 8460 oferă utilizatorilor o durată de viață a bateriei de până la 32 de ore.

HP Probook 6360b, 6460b și 6560b oferă flexibilitate în ceea ce privește configurațiile posibile pentru procesor, placă video și tehnologiile bateriilor. Seria ProBook este prevăzută cu ecrane de 13.3 inch și un design rezistent împotriva zgârieturilor și a petelor.

HP ProBook 4230s, 4330s, 4430s, 4530s și 4730s sunt disponibile într-o varietate de mărimi, de la notebookuri ultra-ușoare până la desktop replacement, astfel ele reprezentând o alegere accesibilă pentru antreprenori.

„HP este lider pe piața notebookurilor business și noi am ridicat ștacheta cu o linie reînnoită a notebookurilor destinate mediului de afaceri. EliteBook-urile, realizate în întregime din metal, respectă standardele militare și va depăși așteptările clienților la capitolul durabilitate”, a spus Dan Forlenza, vice-președinte, Business Notebooks, Personal Systems Group, HP.

Îndrăzneț, încrezător și modern. Aceste 3 caracteristici reprezintă cel mai bine notebookurile HP EliteBook 8460p și EliteBook 8560p, având o greutate de 2.06 kg şi, respectiv, 2.72 kg. EliteBook 8460p și EliteBook 8560p sunt prevăzute cu ecrane LED-backlit HD de 14 inch şi, respectiv, 15.6 inch oferind portabilitate fără sacrificiul clarității imaginii.

HP EliteBook

Seria EliteBook este echipată cu procesor Intel Quad-Core i7, sau Intel Dual-Core i7/i5/i3 bazate pe platforma Sandy Bridge, iar partea grafică va fi asigurată de o placă video integrată sau de AMD Radeon HD 6470M. De asemenea, notebookurile sunt prevăzute cu porturi USB 3.0 și USB 2.0, iar opțiunile pentru autonomia laptopurilor includ baterii de 3/6/9 celule și tehnologia HP Long Life Battery, pentru a mări durata de viață a bateriei.

Când vine vorba de un design inteligent, configurabilitate de ultimă generație și atribuții specifice mediului de afaceri, notebookurile HP ProBook 6360b, ProBook 6460b și ProBook 6560b reprezintă alegerile ideale.

 

HP ProBook

Seria ProBook b este prevăzută cu un șasiu ABS întărit cu magneziu și o scurgere aflată la baza notebookului pentu a preveni daunele în urma unei vărsări accidentale de lichid. Carcasa ecranului este fabricată din aluminiuși găzduiește display-uri LED-backlit HD cu dimensiuni de 13.3 inch (6360b), 14-inch (6460b) și 15.6-inch (6560b). Puterea de procesare va fi susținută de procesorul Sandy Bridge Intel Dual-Core i3/i5/i7, sau Intel Celeron.

 

HP ProBook

Seria HP ProBook s creează un echilibru între funcționalitate, stil și accesibilitate. Destinate mediilor de afaceri mici și mijlocii, HP ProBook 4230s (12.2 inch), ProBook 4330s (13.3 inch), ProBook 4430s (14 inch), ProBook 4530s (15.6 inch) și ProBook 4730s (17.3 inch) sunt disponibile într-o culoare gri metalic, elegantă, dar cu un finisaj brushed-aluminum dur. Seria ProBook este echipată cu procesoare Sandy Bridge Intel i3/i5/i7, pentru a oferi performanțe maxime și viteză de procesare avansată, sau Intel Celeron.

HP s-a orientat spre dezvoltarea inovațiilor ce măresc productivitatea și ușurează modul de interacțiune al utilizatorilor cu tehnologiile existente. Astfel HP Connection Manager este un software ce controlează conexiunile mobile broadband și oferă un raport cu privire la statusurile conexiunilor Ethernet și WiFi. Acesta suportă pentru majoritatea rețelelor conexiuni 3G/4G, WiFi și Ethernet pe sistemele de operare Windows 7 , Vista și Xp și a fost regândit pentru a include și HP Client Automation. HP Power Assistant extinde durata de viață a bateriei și micșorează consumul de energie printr-o interfață simplă și ușor de utilizat.

HP EliteBook 8460p și 8560p vor fi disponibile pe piața internațională de pe data de 15 martie, cu prețuri începând de la 999$, respectiv 1099$.

Seria HP ProBook b va avea prețuri pornind de la 799$, iar seria ProBook s de la 579$, amândouă fiind disponibile de pe data de 15 martie.