Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » HP Pavilion g6: notebook atrăgător, performant, fiabil și accesibil

HP Pavilion g6: notebook atrăgător, performant, fiabil și accesibil

07 martie 2011
Bucură-te de lucrurile esențiale în fiecare zi! În acest notebook vei găsi tot ce ai nevoie pentru a-ți ordona viața aglomerată, de la fotografii la finanțe – toate într-un notebook fiabil disponibil într-o varietate de culori.
HP Pavilion g6: notebook atrăgător, performant, fiabil și accesibil

Noile notebookuri HP g6 oferă combinația perfectă între design, performanță, mobilitate și productivitate. Procesoarele Intel și AMD de ultimă generație, alături plăcile video dedicate oferă sistemului de calcul performanțe impresionante și capabilități de lucru fără întreruperi.

Pentru a putea păstra legăturile sociale pe Internet cu prietenii sau familia, g6 oferă o cameră web integrată și microfon. De asemenea, HP Pavilion g6 este prevăzut cu difuzoare Altec Lansing și tehnologia SRS Premium Sound, redând fișierele audio cu o claritate a sunetului de cea mai înaltă calitate. Fișierele video sunt redate prin intermediul ecranului LED HD BrightView de 15.6 inch.

HP Pavilion g6 este disponibil într-o varietate de culori, pentru a se potrivi stilului personal al fiecărui utilizator, si se va putea comanda de de site-ul producătorului având un preț de pornire de 525$.