Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











FinalWire anunță versiunea 2.30 a software-ului AIDA64

28.03.2012

FinalWire a anunțat disponibilitatea versiunii 2.30 a software-urilor AIDA64 Extreme Edition și Aida64 Business Edition.
FinalWire anunță versiunea 2.30 a software-ului AIDA64

Noua versiune a software-ului AIDA64 readuce la viață modulul Desktop Gadget, îmbunătățește capabilitățile de monitorizare Uninterruptible Power Supply și Smart Battery și implementează suport pentru familia de GPU-uri AMD Radeon HD 7000 și pentru ultima generație de SSD-uri Intel.

Noua versiune a programului aduce îmbunătățiri modului OpenCL GPGPU Stress Test introdus pentru prima oară în cadrul versiunii anterioare, v2.20,un modul de testare în condiții de lucru intense bazat pe OpenCL a GPU-ului și a APU-ului, integrat în testul de stabilitate al sistemului. Este oferit suport pentru configurațiile AMD CrossFireX, AMD DualGraphics și nVIDIA SLI.

AIDA64 v2.30 oferă benchmark-uri optimizate pentru seriile de procesoare Intel Atom 2000 Cedarview, Intel Ivy Bridge, Intel Xeon E5-2000, pentru chipsetul Intel 7-Series Panther Point și Intel C600 Patsburg și oferă suport preliminar pentru Intel Haswell APU, Intel Penwell SoC și Intel Lynx Point PCH.

 

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Intel și Lenovo lansează notebookul Classmate+ dedicat educației
    Intel și Lenovo lansează notebookul Classmate+ dedicat…

    Lenovo și Intel au anunțat lansarea unei noi serii de notebookuri, Classmate+, având ca scop îmbunătățirea educației elevilor din școala generală.

    Sony prezintă tableta Freestyle Hybrid PC
    Sony prezintă tableta Freestyle Hybrid PC

    Compania Sony se pregătește să lanseze o nouă tabletă, pe lângă cele două tablete S1 și S2 ce rulează un sistem de operare Android, numită Freestyle Hybrid PC.