Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

Feed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Dell Inspiron Duo: unul dintre starurile IDF 2010

Dell Inspiron Duo: unul dintre starurile IDF 2010

20 septembrie 2010
Ramânem în sfera notebookurilor transformabile și vorbim puțin despre Dell Inspiron Duo - unul dintre starurile IDF 2010 – un notebook de 10 inch care se rotește în jurul axei sale și devine tabletă.
Dell Inspiron Duo: unul dintre starurile IDF 2010

E clar! Este vremea dispozitivelor all-in-one, iar Dell se aliniază la acest trend aducându-l în lumina reflectoarelor pe Inspiron Duo, un mini laptop care prin rotirea ecranului în jurul axei sale se transformă într-o tabletă de toată frumusețea. Inspiron Duo rulează Windows 7 Premium și se laudă cu un procesor Atom N550 dual-core, deși unii (vezi Infoworld.com) spun că nu e tocmai un avantaj – deoarece Windows 7 nu e cea mai bună alegere în utilizarea unui touchscreen, comparativ cu iOS, iar procesorul Intel Atom nu este unul care să fi câștigat prea mult teren și pe care cei de la Intel cel mai probabil îl vor scoate din uz în viitorul apropiat.

Engadget.com a avut ocazia să se apropie mai mult de micul Inspiron Duo și a pus la dispoziție pentru public mai multe materiale vizuale cu acesta aici.

Dell Inspiron Duo