Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Colecția Logitech de periferice colorate, disponibilă în România

13.09.2011

Logitech a lansat în România cea mai nouă gamă de accesorii colorate pentru calculatorul personal, Logitech Color Collection.
Colecția Logitech de periferice colorate, disponibilă în România

Interpretări florale a uneia dintre cele mai populare game, noile produse încoporează culori puternice, apetisante și design în straturi, care îți infuzează avântul digital cu un plus de personalitate.

"Adăugăm o notă creativă celor mai populare produse," a precizat Rory Dookey, vice președinte și manager general al diviziei Control Devices în cadrul Logitech. "Cu design-uri ce cuprind o paletă diversă de atitudini, de la craft punk la cyber chic, de la linii simple la high-definition, Logitech Color Collection prezintă utilizatorilor modul în care tehnologia poate să vitalizeze expresia umană fără a compromite calitatea sau substanța."

Concepute pentru a-ți transforma perifericele favorite într-o formă de expresie personală, gama de accesorii este inspirată de mixul elementelor futuriste cu cele familiare. Produsele combină avântul tehnologiei digitale cu căldura obiectelor artizanale.

Formele cu șablon și elementele pictate manual creează modele unice, evocatoare, tactile, dinamice și deosebit de expresive. Iar pentru că design-ul variază de la tastaturi la mauși și camere web, cea mai nouă colecție Logitech facilitează crearea unui ansamblu unic de dispozitive.

Logitech Color Collection este disponibilă în România: mouse-ul Logitech M235 are un preț de 87 Lei, mouse-ul M325 este disponibil la un preț de 129 Lei, camera web C270 are un preț de 129 Lei, iar tastatura Logitech K360 poate fi achiziționată la un preț de 129 Lei.

 

Logitech Color Collection  

Logitech Color Collection

Logitech Color Collection

 

Comentarii (0)

    sus

    Comentează