Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Seagate FreeAgent GoFlex: 1.5 TB şi USB 3.0

21.09.2010

Hard drive-ul ultraportabil Seagate FreeAgent GoFlex îţi aduce acum 1.5 TB spaţiu de stocare şi viteza USB 3.0.
Seagate FreeAgent GoFlex: 1.5 TB şi USB 3.0

Seagate a împins limitele şi a extins spaţiul de stocare pe noul FreeAgent GoFlex până la 1.5 TB, ca să-ţi fie ultra-uşor să stochezi, să faci backup, să codifici şi să îţi accesezi fişierele oricând şi oriunde.

FreeAgent GoFlex beneficiază de conectivitate USB 2.0 plug-and-play şi îţi permite să faci upgrade la USB 3.0, FireWire 800 sau eSATA, oferindu-ti flexibilitatea de care ai nevoie pentru a-ti extinde viata digitala oriunde te-ai afla. De asemenea, Seagate FreeAgent permite accesarea conţinutului pe televizor, sau în reţea atunci când este combinat cu alte dispozitive GoFlex.

Cu ultraportabilul GoFlex este usor sa-ti administrezi programul de backup, sa-ti codifici fisierele si sa vizualizezi statisticile drive-ului tau, asigurandu-ti backup continuu pentru datele tale, pe care apoi le securizeaza utilizand un soft puternic de codificare.

In plus, ai la dispozitie cabluri si kituri care inlesnesc transferul de la USB 2.0 la USB 3.0, eSATA sau FireWire 800, atunci cand ai nevoie de viteze de transfer de 10 ori mai mari pentru fisiere de dimensiuni mari si filme HD.

seagate freeagent goflex 1seagate freeagent goflex 2

Comentarii (0)

    sus

    Comentează