Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Novero va prezenta la MWC 2012 hibridul Solana

27.02.2012

Compania Novero va prezenta în cadrul evenimentului Mobile World Congress un dispozitiv interesant. Novero Solana este un hibrid laptop/tabletă ce rulează două sisteme de operare, Windows 7 și Android.
Novero va prezenta la MWC 2012 hibridul Solana

Novero Solana dispune de un procesor dual-core Intel Atom N2600 ce lucrează la o frecvență de tact de 1.6 GHz, un ecran multi-touch de 10 inch ce se poate roti în interiorul chenarului, o unitate de stocare SSD de 64 sau 128 GB și 2 GB de memorie RAM DDR3. Alte caracteristici ale dispozitivului includ conectivitate WiFi, HSPA+ și Bluetooth, două porturi USB, un slot pentru carduri microSD și un slot pentru cardul SIM. Hibridul va rula atât un sistem de operare Windows 7 cât și unul Android. Compania a afirmat că Solana va fi compatibil cu sistemul de operare Windows 8.

Novero Solana este de așteptat să fie disponibil în al doilea trimestru al anului având un preț de pornire de 700$ pentru modelul cu 64 GB.

Novero SolanaNovero SolanaNovero Solana

 Sursa: chipchick.com

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Intel amână lansarea platformei Cedar Trail-M
    Intel amână lansarea platformei Cedar Trail-M

    Intel a schimbat recent data lansarii noii platforme, Cedar Trail-M, din luna septembrie în luna noiembrie deoarece platforma a întâmpinat dificultăți cu câteva drivere grafice și…

    MSI va lansa trei tablete touchscreen de 10.1 inch în iunie
    MSI va lansa trei tablete touchscreen de 10.1 inch…

    Compania taiwaneză Micro-Star International (MSI) va lansa trei tablete de 10.1 inch dedicate mediului de afaceri, două dintre ele cu sistem de operare Windows 7 și una cu Honeycomb…