Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » CeBIT 2011: Noi tehnologii şi produse de ultimă generaţie de la MSI

CeBIT 2011: Noi tehnologii şi produse de ultimă generaţie de la MSI

04 martie 2011
MSI dezvăluie la CeBIT 2011 noile tehnologii de overclocking, de răcire a sistemului și produse de ultimă generație.
CeBIT 2011: Noi tehnologii şi produse de ultimă generaţie de la MSI

Noile produse oferite de MSI includ două plăci video de ultimă generație, N580GTX Lightning și R6970 Lightning, bazate pe arhitectura Power 4 Power Supply. De asemenea, vor fi expuse tehnologia Propeller Blade pentru răcirea sistemului de calcul și tehnologia de overcloacking, Triple Overvoltage.

Plăcile video expuse la CeBIT 2011 vor folosi arhitectua Power 4 Power Supply, iar îmbunătățirile constau în noul design și noile componente utilizate. Modulul PWM este de două ori mai mare ca înainte și trimite de 3 ori mai mult curent către GPU. Memoria are propria ei sursă de curent folosind un conector cu 8 pini pentru interferențe mici pentru a mări considerabil puterea de overclocking. Condensatoarele de ultimă generație, Proadlizer, măresc stabilitatea semnalului, în timp ce CopperMOS, cel mai bun MOSFET al industriei, oferă GPU-ului o sursă de curent stabilă și generoasă ca putere.

MSI menține componentele la o temperatură scăzută datorită soluției de răcire Twin Frozr III și tehnologiei Propeller Blade ce mărește circulața aerului cu 20%, reduce temperatura cu 18 grade Celsius și coboară nivelul de zgomot cu 7.7 dB.

Suita de programe utilitare MSI Afterburner (v2.0.0) pentru overclocking cu divers software-uri entry-level precum R6870 Hawk/ N560GTX-Ti Hawk ce poate fi utilizat pentru ajustarea GPU-ului și frecvenței memoriei dar și pentru controlul GPU-ului, memoriei și a voltajului PLL. Tehnologia Triple Overvoltage crește performanțele overclocking-ului cu 21%.