Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











ASUS prezintă la MWC 2012 tabletele TF Pad Infinity și TF Pad 300

28.02.2012

Titlul ASUS Eee a apărut prima oară odată cu linia de netbookuri a companiei, urmând apoi și o linie de tablete. Cum piața netbookurilor este în scădere, ASUS a decis ca începând cu anul 2012 tabletele să poarte denumirea de Transformer Pads.
ASUS prezintă la MWC 2012 tabletele TF Pad Infinity și TF Pad 300

Odată cu noua denumire, ASUS introduce și două noi tablete, în cadrul evenimentului MWC 2012. TF Pad Infinity este primul model din linia high-end Infinity iar TF Pad 300 este orientată către segmentul de buget. Ambele tablete au același design similar cu al tabletei Tranformer Prime dar dispun de componente mai bune decât aceasta.

Transformer Pad Infinity măsoară 8.5 mm în grosime și poate fi echipată fie cu un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon S4, pentru versiune 3G, fie un procesor nVIDIA Tegra 3, pentru versiunea WiFi. Ecranul Super IPS+ cu o diagonală de 10.1 inch oferă o rezoluție de 1920 x 1200 și este protejat de Gorilla Glass 2. În interior vom regăsi 1 GB de memorie RAM, o unitate de stocare de 16/32/64 GB, o cameră frontală de 2 MP și o cameră de 8 MP pe partea din spate. Infinty va fi disponibilă în al doilea trimestru al anului curent și va rula un sistem de operare Android 4.0.

Tranformer Pad 300 dispune de un procesor nVIDIA Tegra 3, un ecran IPS cu o rezoluție nativă de 1280 x 800 pixeli și o unitate de stocare de 16 GB. Restul caracteristicilor sunt similare cu cele ale tabletei Infinity. TF Pad 300 va rula un sistem Android 4.0.

Ambele modele vor avea tastaturi fizice care se pot conecta la ele, oferind nu numai porturi adiționale cu și o automomie mai mare, datorită bateriilor integrate.

 Sursa: techcrunch.com

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci
    HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci

    HP ProBook 4720s oferă o simplitate rafinată într-un pachet accesibil, constituindu-se într-un real suport pentru mediul de afaceri.

    ASUS PadFone și seria Transformer Pad
    ASUS PadFone și seria Transformer Pad

    Jonney Shih, Directorul Executiv ASUS, a prezentat cele mai recente echipamente mobile ale companiei și a expus viziunea sa despre cloud computing.

    ASUS intenționează să lanseze o tabletă cu procesor quad-core Tegra 3
    ASUS intenționează să lanseze o tabletă cu procesor…

    ASUS Eee Pad Transformer este, probabil, cea mai iubită tabletă datorită raportului preț/caracteristici foarte bun. Cu toate acestea, compania taiwaneză lucrează la o nouă tabletă…

    Tableta Archos G9 cu HDD de 250 GB
    Tableta Archos G9 cu HDD de 250 GB

    Doriți o tabletă dar nu sunteți mulțumiți de capacitatea de stocare? De acum încolo nu vă mai faceți griji în această privință deoarece tableta Archos cu sistem de operare Android…