Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











ASUS începe luna aceasta distribuirea PadFone-ului

06.04.2012

ASUS a prezentat conceptul PadFone timp de aproape un an, iar acum compania este pregătită să accepte comenzile.
ASUS începe luna aceasta distribuirea PadFone-ului

ASUS PadFone este un smartphone cu ecran de 4.3 inch ce rulează un sistem de operare Android și ce poate fi ulterior introdus într-o tabletă cu ecran de 10 inch. ASUS va începe distribuirea dispozitivului în Taiwan pe 20 aprilie, prec-comenzile putând fi realizate de pe data de 6 aprilie.

Ideea din spatele acestui conceput este că în loc să achiziționezi un telefon mobil și o tabletă și apoi să încerci să sincronizezi cele două dispozitive astfel încât să dispui de toate informațiile necesare pe ambele gadget-uri, mai bine alegeți un singur dispozitiv, smartphone-ul care se poate conecta rapid la tableta dock. Tableta dock este doar o stația de docking, performanțele fiind oferite de telefon. Smartphone-ul dispune de un ecran Super Amoled de 4.3 inch cu o rezoluție nativă de 960 x 540 pixeli, un procesor Qualcomm Snapdragon ce rulează la 1.5 GHz, 1 GB de memorie RAM, între 16 și 64 GB capacitate de stocare, două camere foto, una de 8 MP și cea frontală de tip VGA, și un sistem de operare Google Android 4.0. Telefonul cântărește 127 grame și are următoarele dimensiuni: 12.7 x 6.6 x 0.9 cm.

Stația de docking, PadFone Station, are un ecran de 10 inch cu o rezoluție de 1024 x 800 pixeli, o cameră frotală de 1.3 MP, un port micro-USB, un port micro-HDMI și o baterie de 24.4 Whr. Dispozitivul cântărește 725 grame și are următoarele dimensiuni: 27.17 x 17.78 x 1.34 cm.

Tableta dock poate fi folosită nu numai pentru mărirea spațiului de lucru, ci și pentru extinderea duratei de viață a bateriei smartphone-ului sau chiar încărcarea sa. Conform liliputing.com, smartphone-ul va avea un preț de 610$, iar alături de tableta de dock prețul crește până la 850$.

ASUS PadFoneASUS PadFoneASUS PadFoneASUS PadFone

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci
    HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci

    HP ProBook 4720s oferă o simplitate rafinată într-un pachet accesibil, constituindu-se într-un real suport pentru mediul de afaceri.

    ASUS PadFone și seria Transformer Pad
    ASUS PadFone și seria Transformer Pad

    Jonney Shih, Directorul Executiv ASUS, a prezentat cele mai recente echipamente mobile ale companiei și a expus viziunea sa despre cloud computing.

    Qualcomm Mirasol Display pe Kyobo e-Reader
    Qualcomm Mirasol Display pe Kyobo e-Reader

    Qualcomm a implementat noul display Mirasol în e-reader-ul Kyobo. Din păcate,această este disponibilă momentan doar în Coreea de Sud.

    Dan Dragomir despre Samsung Galaxy S2
    Dan Dragomir despre Samsung Galaxy S2

    Este cel mai bun smartphone pe care am pus mână în ultimele șase luni. Ecranul este genial, chiar dacă nu are rezoluție cred că tehnologia LED și optimizarea culorilor este excelentă.